Tgrt Haber

Bolu'da kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı! Ekipler seferber oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Kasım 2023 07:24 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 07:41
bolu,kar yağışı

Kara kış yurdun büyük bölgesini etkisi altına alırken Bolu’da yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Göynük ilçesine bağlı Örencik Köyü'nde kar kalınlığı 50 santimetreye kadar ulaşırken ekipler bölgeye giden yolları açmak için seferber edildi

Türkiye soğuk hava dalgasının etkmisine girerken yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı zaman zaman hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Bolu’da  Göynük ilçesine bağlı Örencik Köyü'nde kar kalınlığı 50 santimetreye kadar ulaşırken bölgeye uzanan yollar kapandı. 

Bölgede etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle, Bolu İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BÖLGE HALKI DA ÇALIŞMALARA YARDIM EDİYOR

Örencik Köyü'nde traktörüne binen Muhtar Sami Metin, köyünün ara sokaklarında küreme çalışması yaptı. Kar ve fırtına sebebiyle köyde devrilen ağaçlarla karşılaşan Muhtar Metin, traktör yardımıyla yolları açmak için müdahale etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...