Tgrt Haber

Böyle torun olmaz olsun: Dedesini ve babaannesini kürekle dövdü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
13 Ekim 2023 18:38 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 18:40
Adana,Torun,Şiddet,Kavga

Adana'da 18 yaşındaki bir geç, dede ve babaannesini kürekle dövdü. Şikayet üzerine ekiplerce gözaltına alınan genç, tutuklandı.

Adana'da bugün sabah saatlerinde akıl almaz bir olay yaşandı. Seyhan ilçesinde kavga olduğu ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşayan ekipler, 18 yaşındaki S.O'nun babaannesi R.O. ve dedesi H.E.O'yu kürekle darbettiğini belirledi.

BABAANNE YOĞUN BAKIMDA

Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralanan yaşlı kadın ve adamı ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine sevk etti. Dede H.E.O'nun kaburgalarında kırık olduğu tespit edildi, durumunun ağır olduğu belirlenen babaanne R.O. ise yoğun bakım bölümüne sevk edildi.

TUTUKLANDI

Polis ekipleri, olayın hemen ardından 18 yaşındaki S.O.'yu gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilip tutuklandı. Olayın ardından birçok sosyal medya kullanıcısı 'Böyle torun olmaz olsun' yorumunda bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...