Tgrt Haber

Burdur'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Biri çocuk 4 kişi ağır yaralı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 May 2024 00:00 - Güncelleme : 01 May 2024 00:06

Burdur'da feci kaza... İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada biri 8 yaşındaki çocuk olmak üzere 4 kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Burdur’un Tefenni ilçesi Seydiler Köyü yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Şeref V. (46) idaresinde olan 20 ADS 256 plakalı otomobil ile Aytekin K. (53) idaresindeki 15 FF 774 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte 15 FF 774 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Zeynep A. (27) ve Mehmet A. (8) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tefenni Devlet Hastanesi’ne ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Öte yandan, yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, durumu öğrenen yakınları hastane bahçesinde sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

Burdur'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Biri çocuk 4 kişi ağır yaralı - 1. Resim

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...