Tgrt Haber

Bursa’da genç sürücünün kullandığı araç ikiye bölündü: Ölü ve yaralı var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 May 2023 08:07 - Güncelleme : 04 May 2023 08:17
Bursa’da genç sürücünün kullandığı araç ikiye bölündü: Ölü ve yaralı var
bursa,trafik kazası,araç,kaza

Bursa’da etkisini gösteren sağanak yağış sonrasında sürücünün kontrolünden çıkan araç önce iş yerinin demir kapısına daha sonra otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle ikiye bölünen araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde sabahın erken saatlerinde kaza meydana geldi. Ankara Yolu Caddesi üzerinde seyir halinde olan 19 yaşındaki Serhat Y. İdaresindeki ticari araç süratle ilerlerken yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıktı. Önce iş yerinin demir parmaklıklarına daha sonra da aynı yönde ilerleyen Mehmet Y. İdaresindeki araca çarparak durabilen araçta can pazarı yaşandı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpışmanın şiddetiyle Serhat Y. İdaresindeki ticari araç ikiye bölündü. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri ikiye bölünen ticarideki Serhat Y.’yi  ve yanında bulunan Serkan İnci ile Barış Üngör'e müdahale etti. Serkan İnci'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, Barış Üngör ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...