Tgrt Haber

Bursa'da kiracı dehşeti: 'Evimi boşalt' dedi, kurşun yağmuruna tutuldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ekim 2023 13:22 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 13:31
Bursa'da kiracı dehşeti: 'Evimi boşalt' dedi, kurşun yağmuruna tutuldu
Bursa,,,Kavga

Bursa’da bir ev sahibi, evini boşaltmasını istediği kiracısı tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Ev sahibi hayatını kaybederken saldırgan şahıs ise ekiplerce yakalandı.

Ev sahibi-kiracı kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Ancak bu kez kavga ölümle sonuçlandı. Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde yaşanan olayda, evini kiraya veren Ümit Er (57), evden çıkartmak istediği kiracısı Metin A. (30) ile anlaşmazlık yaşıyordu.

En son yaptığı görüşmede 'evimi boşalt' diyen ev sahibi Ümit Er ile tartışma yaşayan Metin A. evden taşınmayı kabul etmedi. Çınarçık'tan Bursa’ya gelen Ümit Er, kiracısıyla görüşmek için evinin bulunduğu sokaktaki kıraathaneye oturdu.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Durumu öğrenen Metin A. kıraathanenin oraya gelip gördüğü ev sahibine tel örgülerin ardından arka arkaya kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği Er, kanlar içinde yere yığılırken, çevredekilerin saldırıyı bildirmesiyle sağlık ve polis ekibi bölgeye intikal etti.

KANLAR İÇİNDE KALAN EV SAHİBİ KURTARILAMADI

Sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Er, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Ekipler kısa sürede katil zanlısı Metin A.’yı yakalayarak emniyete götürdü. İfadesi tamamlanan katil zanlısı polis ekiplerince adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...