Tgrt Haber

Sporcuları taşıyan araç kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Haziran 2023 08:22 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 08:28
bursa,kaza,sporcu

Son dakika haberi: Bursa’da sporcuları taşıyan minibüs hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada antrenör olan Abdülcelil Er Bayram hayatını kaybederken aralarında sporcuların da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre Balıkesir'de düzenlenen Judo Yarışması’na giden Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularını taşıyan minibüs kaza yaptı. Halil İbrahim Akkurt idaresindeki minibüs Bursa’nın İnegöl ilçesinde hafriyat kamyonuna çarptı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Feci kazada minibüste sıkışan antrenör Abdülcelil Er Bayram (44) hayatını kaybederken 14’ü sporcu, 1’i antrenör, 1’i şoför olmak üzere 16 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar sıkıştıkları minibüsten çıkarılırken İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...