Tgrt Haber

Camide tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürme anı görüntülendi

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Şubat 2024 17:34 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 17:35
Manisa,,cami

Manisa'da saban namazı sonrası tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü. O anlar cami kamerasına yansıdı. Zanlı ifadesinde hiçbir pişmanlık duymadığını söyledi.

Manisa Saruhanlı'da birlikte sabah namazına giden arkadaşlar namaz sonrası tartıştı. Arkadaşını bıçaklayarak öldüren İbrahim G. tutuklandı.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen olayda; birlikte sabah namazına giden pazar esnafı Feyzullah Demir (36) ile berber esnafı olan İbrahim G. (35) arasında namaz sonrasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıkmıştı.

Zanlının ifadesinde, aralarında herhangi bir husumet bulunmayan Feyzi Yılmaz'ın kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürerek cinayeti bu nedenle işlediğini ve pişmanlık duymadığını söylediği öğrenildi.
Öte yandan, bıçakla yaralama anı caminin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde camide oturduğu yerden kalkan İ.G'nin minberin bitişiğinde bulunan Feyzi Yılmaz'ın yanına gitmesi ve ikili arasındaki tartışma yer alıyor.
Dün Merkez Camisi'nde İ.G. Feyzi Yılmaz'ı (33) bıçaklamış, Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra uzaklaşan İ.G. ise polis ekiplerince yakalanmıştı.

Camide tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdü - 1. Resim

İbrahim G.'nin psikolojik tedavi gördüğü, Feyzullah Demir’in ise hafif otizmli olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...