Tgrt Haber

Ceza kesilen taksici pes dedirtti! Emniyet kemerini takmadığı yetmedi, polise de nefret kustu

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ekim 2023 17:16 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 17:19
,,Polis

Kadıköy'de taksicilere yönelik düzenlenen denetimler kapsamında emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle bir taksi şoförüne ceza kesildi. Kesilen ceza nedeniyle öfke küpüne dönen taksi şoförü polise ağır hakaretlerde bulundu.

Türkiye'de mesafe odaklı yolcu seçen taksi şoförlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Taksi şoförlerinin bu tutumu ise vatandaşı zor duruma sokuyor. Kadıköy'de yolcu alımında seçici davranan taksi şoförlerine yönelik kapsamlı bir denetim düzenlendi. 

Denetimde bir taksi şoförünün emniyet kemeri takmadan seyir halinde olduğu tespit edildi. Hakkında işlem yapılan taksi sürücüsü polis ekiplerine zor anlar yaşattı. 

CEZA KAĞIDINI YERE FIRLATTI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce mesafeyi dikkate alarak yolcu ve turist seçen taksi şoförlerine yönelik denetim düzenlendi.

Denetim esnasında emniyet kemeri takmadığı belirlenen bir taksiciye ise cezai işlem uygulandı. Öfkeden deliye dönen taksi şoförü Serdar Morkoç, ceza kesilen kağıdı yere fırlatıp aracına bindikten sonra polis ekiplerine hakaret etmeye başladı.

"HARAM ZIKKIM OLSUN"

Morkoç, "“Ceza kesmek için elinizden ne geliyorsa yapıyorsunuz. Neredeyse gözünün üstünde kaş var diyerek ceza keseceksiniz. Haram zıkkım olsun. Aç gideceğiz evimize. Aç gidince içleri rahat edecek mi acaba” şeklinde konuştu.

Denetimler kapsamında 14 kişiye emniyet kemeri takmamak, 1 kişiye kırmızı ışık ihlali, 1 taksi şoförüne ise seyir halinde cep telefonu kullanmaktan olmak üzere toplam 8 bin 6 lira ceza kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...