Tgrt Haber

Son dakika! CHP'de 'para sayma' soruşturmasında yeni gelişme: Bir kişi daha adliyede

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Mart 2024 12:10 - Güncelleme : 18 Mart 2024 16:22

Son dakika haberi... CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü... Konuya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, binayı sattığı öne sürülen Ali Rıza Braka, Savcılığa 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüler, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Tepkilere de neden olan görüntüler sonrası, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve soruşturma başlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Binayı sattığı iddia edilen Ali Rıza Braka, savcılığa 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.

Son dakika! CHP'de 'para sayma' soruşturmasında yeni gelişme: Bir kişi daha adliyede - 1. Resim

İMAMOĞU İNŞAATIN GENEL MÜDÜRÜ DE İFADE VERDİ

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz Savcılığa 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.

CHP İL BAŞKANI: GÖRÜNTÜLER 2019 YILINA AİT

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de konuya ilişkin yaptığı açıklamada; görüntülerin 2019 yılına ait olduğunu söylemiş ve "Benden önceki İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu öncülüğündeki yönetim, bir il binası satın aldı. CHP'ye yeni bir il binası kazandırdılar. O görüntüler il binasının satın alınması için yapılan ödemenin görüntüleri" ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...