Tgrt Haber

Son dakika! Çifte infazda flaş gelişme: Şüpheli kulüp başkanı gözaltında

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
14 Temmuz 2022 09:28 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 15:59
Son dakika! Çifte infazda flaş gelişme: Şüpheli kulüp başkanı gözaltında
Nazmi Arıkan,cinayet

Son dakika haberi: Çanakkale'de çiftlik evinde bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförünün ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yapılan incelemeler sonucu şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüphelinin Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu öğrenilirken Arıkan ile aralarında geçmişten alacak verecek meselesi nedeniyle husumet olduğu ve zaman zaman da tehdit ettiği öğrenildi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Ufuk Akçekaya'nın İstanbul Etiler'de saklandığı belirlenirken ekiplerce yapılan operasyonda şüpheli kıskıvrak yakalandı. Öte yandan Akçekaya'nın cinayet suçlarını kabul etmediği öğrenildi.

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları’nın kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü, Çanakkale'de Gelibolu ilçesinin Karainebeyli Mahallesi'nde bulunan çiftliğinde bıçaklanarak öldürüldü.

Olayla ilgili Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla yapılan incelemeler sonucu olay yerinden ve Gelibolu merkezde yapılan kamera görüntüleri incelemesinde bir kişinin otobüsle şehre geldiği ve köye gittiği tespit edildi.

Detaylı inceleme sonucu şüphelinin kimliği belirlenirken Ufuk Akçekaya'nın olay mahaline cinayetten birkaç saat önce geldiği tespit edildi. Ufuk Akçekaya'nın, Nazmi Arıkan ile geçmişten alacak verecek meselesi nedeniyle husumetli olduğu ve zaman zaman tehditlerde bulunduğu ortaya çıktı.

KISKIVRAK YAKALANDI

Cinayetin ardından taksi ve otobüs kullanarak Çanakkale'den başka bir şehre ile kaçtığı belirlenden Ufuk Akçekaya'nın İstanbul Etiler'de saklandığı ortaya çıktı. Adresi tespit edilen şüpheli Çanakkale Başsavcılığı'nın talimatı ile kıskıvrak yakalandı.

KULÜP BAŞKANI ÇIKTI

Gözaltına alınan Akçekaya'nın özel okul ve kurs işletmecisi Tokatspor Kulübü Başkanı olduğu öğrenildi.

CENAZELER İSTANBUL'A GÖTÜRÜLECEK

Otopsi için Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne morguna getirilen Arıkan ve şoförü Şerif Eker’in cenazeleri tamamlanan işlemlerinin ardından defin için İstanbul’a gönderilecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...