Tgrt Haber

Cinnet getiren koca dehşet saçtı: Önce eşini, sonra kendini öldürdü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Ağustos 2023 18:50 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 18:57
Cinnet getiren koca dehşet saçtı: Önce eşini, sonra kendini öldürdü
Antalya,Cinayet

Antalya’da eşiyle tartıştıktan sonra cinnet getiren adam, dehşet saçtı. Önce tartıştığı eşini öldüren adam, daha sonra kendi yaşamına son verdi.

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşanan olay herkesi dehşete düşürdü. Ercan Bayat ile eşi Elif Bayat arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma dakikalar geçtikçe büyüyünce cinnet geçiren koca, eşini vurduktan sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

SİLAH SESİNİ DUYAN KOMŞULARI EKİPLERE HABER VERDİ

Kahreden olay sonrası silah sesini duyan komşuları hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Bayat çiftinin hayatını kaybettiği belirlendi.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgilere göre; savcılık ve olay yeri çalışmasının ardından çiftin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Koki13 Ağustos 2023 22:56

Geçim sikintisi neolacak

Sonraki Haber Yükleniyor...