Tgrt Haber

Cinnet getiren polis dehşet saçtı: Aile katliamında yeni detay

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ocak 2024 17:06 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 17:20
Sakarya,Cinayet,İntihar

Sakarya'da cinnet getiren polis dehşet saçtı. Kızını, eşini ve annesine kurşun yağdıran polis daha sonrasında intihar etti. Kahreden olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.

Türkiye'yi dehşete düşüren olay Sakarya'da yaşandı... Geyve'de komiserlik yaptığı öğrenilen İ.T.Ü., boşanma aşamasındaki eşiyle konuşmak için eve geldi. Konuşma yerini kısa sürede tartışmaya daha sonrasında da kavgaya dönüştü.

PEŞ PEŞE TETİĞE BASTI

Cinnet getiren komiser; kızını, eşi Nesrin Ü.'yü ve kendi annesini silahla vurduktan sonra intihar etti. Dehşet veren olayda komiser ve kızı olay yerinde, eşi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cinnet getiren polis dehşet saçtı: Aile katliamında yeni detay

ANNESİ AĞIR YARALI

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan komiserin annesinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Cinnet getiren polis dehşet saçtı: Aile katliamında yeni detay

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Tüm Türkiye'yi dehşete düşüren katliamla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Parmak ve kan izi ile mermi kovanları gibi detayları araştırarak inceleme yapan polis ekipleri, evden tüfek, pompalı tüfek ve birçok delil torbasıyla çıktı.

Cinnet getiren polis dehşet saçtı: Aile katliamında yeni detay

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından polis ekipleri, meslektaşları Ünal’ın cenazesini tabuta koyarak evden çıkardı. İlker Tarık Ünal ve kızı Ayşegül Oğuz’un cansız bedenleri, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'nde bulunan otopsi merkezine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...