Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '100. yıl' mesajı... 'Heyecan ve gurur...'

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2023 10:11 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 10:42
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '100. yıl' mesajı... 'Heyecan ve gurur...'
recep tayyip erdoğan,cumhuriyet bayramı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle sosyal medyadan paylaştığı mesajda, "Bugün Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümüne ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle sosyal medyadan bir mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında, "Bugün Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümüne ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1718523060989698516

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Diğer yandan Cumhurbaşkanlığı’ndan da Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yayımlandı. “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz" cümlesiyle başlayan mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasında ve bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârca mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygıyla yâd ediyoruz. Tam 100 yıl önce ağır bedeller ödeyerek kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’ni birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizde ve yurt dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.”

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...