Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk jetlerini taciz eden Yunanistan sadece maşa

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
31 Ağustos 2022 17:57 - Güncelleme : 31 Ağustos 2022 19:11
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk jetlerini taciz eden Yunanistan sadece maşa
erdoğan

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Askeri Okullarda Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Yunanistan'ın Ege'de Türk jetlerine tacizine ilişkin Erdoğan 'Yunanistan sadece maşa' dedi. Yerli ve milli silahlar olan İHA, SİHA ve AKINCI'larla Türkiye düşmanlarına mesaj veren Erdoğan, "Bu silahlarımızla bize düşman olanların korkulu belasıyız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hava ve Deniz Harp Okulları Diploma Töreni için İstanbul’daydı. Erdoğan, 40 yıldır teröre karşı verilen mücadeleden bahsedip, bunun karşılığında, Türkiye’nin, NATO ve Avrupa Birliği’nden destek göremediğini söyledi.

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1564990680136548357

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

Bizim geleneğimizde ordu, milletin bekasının teminatı olan bir kurumdur. 15 Temmuz'dan ihanetinden en büyük yarayı alan hava kuvvetlerimiz en kısa sürede kendini toparlayarak gökyüzündeki hakimiyetini pekiştirdi. Harp okullarımızın eğitim sürelerini 5 yıla çıkararak ve kalitesini artırarak nitelikli askeri persinel yetiştiriyoruz. Asker ailelerine sergilenen ayrımcılık başta olmak üzere bu üzüntü verici gidiş, eski Türkiye'nin ruhumuzu yaralayan lekelerinden biri olarak tarihte kalmıştır.

"YUNANİSTAN SADECE MAŞA"

Dün, ülkemize ve milletimize karşı husumetini ipini elinde tuttuğu kuklaları vasıtasıyla sergileyenler vardı, bugün de aynı yöntemi izleyenler var. Ülkemize yönelik tehditlerin zirveye çıktığı dönemde yardım etmeyen NATO'nun nereye ve kime destek verdiğini görüyoruz. Ege'de tacizleriyle huzursuzluk çıkaranların sadece maşa olduğunu biliyoruz. 

"DÜŞMANLARIMIZIN KORKULU BELASIYIZ"

Dünyanın dört bir yanında teröristlere yağdırılan silahları bize parasıyla satmayanlardan haberdarız. Siyasi ve sosyal fay hatları üzerinden kurgulanan senaryolarla istikameti çizilebilen bir ülke değiliz. Biz artık İHA, SİHA ve AKINCI’larımızla varız. Bu silahlarımızla bize düşman olanların korkulu belasıyız.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...