Tgrt Haber

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Ukrayna-Rusya açıklaması: Ateşkes müzakerelerine başlanmalı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
27 Şubat 2022 13:10 - Güncelleme : 27 Şubat 2022 13:17
Fotoğraf (AA)

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna savaşının dördüncü gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını yinelediklerini belirterek, “Rus saldırıları derhal durdurulmalı ve ateşkes müzakerelerine başlanmalıdır” dedi.

Fotoğraf (AA)

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 4.gününde devam ediyor. Rusya, Ukrayna’nın en önemli kentlerinden biri Harkov’a girdi. Çatışmaların yoğunlaşması üzerine iki ülkeye de müzakere çağrısı yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından işgal ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

'GİRİŞİMLERE DEVAM EDECEĞİZ'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ukrayna savaşının dördüncü gününde Cumhurbaşkanımızın çağrısını yineliyoruz: Rus saldırıları derhal durdurulmalı ve ateşkes müzakerelerine başlanmalıdır. Haksız ve hukuksuz bu savaş karşısında Ukrayna halkının daha fazla acı çekmemesi için girişimlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...