Tgrt Haber

Korku, panik ve yıkım bir arada! Deprem anının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Şubat 2023 21:45 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 22:15
Kahranmaraş,Deprem,Deprem bölgesi,Enkaz

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Asrın felaketinde benzinlik istasyonunda yaşanan korku ve panikle bir evin yıkılma anı anbean kameralara yansıdı.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremlerle sarsıldı. Şu ana kadar 35 bin 418 kişinin hayatını kaybettiği felakette bilanço saatler geçtikçe ağırlaşıyor. Deprem bölgelerinde aralarında 1999'dan sonra yapılan konutların da olduğu binlerce bina yıkıldı ya da hasar gördü.

YAŞANAN PANİK KAMERADA

Tüm Türkiye bölgeye yardım için seferber olurken depremden yeni görüntüler kameraya yansımaya devam ediyor. Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğündeki ikinci deprem sonrasında benzinlik istasyonunca yaşanan panik ve korku ile binaların yıkılması anbean kameraya yansıdı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...