Tgrt Haber

Deprem sonrası korkutan görüntü: Yollar çöktü, şeritler kaydı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
10 Mart 2023 10:49 - Güncelleme : 10 Mart 2023 10:54
Deprem sonrası korkutan görüntü: Yollar çöktü, şeritler kaydı
deprem,kahramanmaraş,yol

Son dakika haberi: Kahramanmaraş’taki depremlerin ardından hasar gören bazı yollarda çökme ve kaymalar oluştu. Kayıt altına alınan depremin yollarda bıraktığı izler yaşanan felaketin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ili etkiledi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği söz konusu deprem bölgesinde zaman zaman artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Sarsıntılar nedeniyle depremzede vatandaşlar büyük bir korku yaşarken kurulan çadır veya konteyner evlerde yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor.

YOLLARDA ÇÖKME VE KAYMALAR OLUŞTU

Deprem bölgesinde enkaz kaldırma işlemeleri sürerken depremin oluşturduğu tahribat bir kez daha gözler önüne serildi. Deprem felaketinin ardından Tevekkeli-Sivricehüyük ve Öksüzlü bağlantı yollarında çökmeler ile yaklaşık 4 metre kayma meydana geldi. Depremin yollarda bıraktığı izler drone ile de görüntüledi.

ŞERİTLER BİRLEŞTİ

Görüntülerde, sağ ve sol şeridin bazı alanlarda karşılıklı birleşmesi, trafikte seyreden araçların aniden karşı yönden gelen araçla karşı karşıya gelmesi veya boşluk bir alan ile karşılaşması yer alıyor.

Deprem sonrası korkutan görüntü: Yollar çöktü, şeritler kaydı

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...