Tgrt Haber

Dereye düşen inek vinçle kurtarıldı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 00:41 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 00:43
Dereye düşen inek vinçle kurtarıldı 
,Karabük

Karabük'te yaklaşık 50 metrelik yamaçtan yuvarlandığı dere yatağında mahsur kalan gebe inek, AFAD ekiplerince vinç yardımıyla kurtarıldı. 

Karabük'ün Kartaltepe Mahallesi'nde, yaklaşık 50 metrelik yamaçtan yuvarlanarak dere yatağına düşen gebe inek, AFAD ekiplerince vinç yardımıyla kurtarıldı.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Gazali ve Naciye Özbek çifti, 50 metrelik yamaçtan yuvarlanarak dere yatağına düşen gebe ineklerini buldu. Vatandaşların da yardımıyla çalılık alandan düz bir alana çekilen ineğin ateş yakılarak ısınması ve beslenmesi sağlandı. 

Kendi imkanlarıyla ineklerini bulunduğu yerden çıkaramayan Özbek çifti, AFAD ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri, hayvanı kurtarmak için çalışma başlattı.

Dereye düşen inek vinçle kurtarıldı 

Naciye Özbek, kurtarma çalışmalarını gözyaşları içinde izledi. 4 saat süren çalışmaların ardından vinç yardımıyla bulunduğu yerden kurtarılan inek, ekiplerce bir aracın kasasına konulup ahırına götürüldü.

"İNEĞİM GEBEYDİ"

Gazali Özbek, AFAD ekiplerine teşekkür ederek, "İneğim gebeydi. Çok korktum. AFAD ekipleri sayesinde ineğimi kurtardık. Çok teşekkür ederim" dedi.

Dereye düşen inek vinçle kurtarıldı 

AFAD ekiplerince yapılan açıklamada, "Karabük'te 50 metrelik yamaçtan yuvarlanarak dere yatağına düşen gebe inek, AFAD ekiplerimizce vinç yardımıyla kurtarıldı. İnek, sahibine teslim edildi" denildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emine 19 Mart 2024 10:35

Filmler

Sonraki Haber Yükleniyor...