Tgrt Haber

Diyarbakır’da elektrikli soba faciası: Baba öldü, oğlu zehirlendi

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ocak 2024 11:10 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 11:32
Diyarbakır’da elektrikli soba faciası: Baba öldü, oğlu zehirlendi
Diyarbakır,,facia

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde elektrikli sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında 80 yaşındaki Hasan Altan hayatını kaybetti, oğlu Rıfat Altan ise dumandan zehirlenerek yaralandı.

Diyarbakır'da elektrikli sobadan çıkan yangın bir can aldı. Olay, merkez Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi 171'inci Sokak'taki 6 katlı Aktay 3 Apartmanı'nın son katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde evdeki elektrikli sobanın çalışır halde düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangında evde yalnız olan Hasan Altan içeride mahsur kaldı.

BABA HAYATINI KAYBETTİ

Olayı gören komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı. Yangın söndürülürken, içeride mahsur kalan Hasan Altan'ın yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Oğlu Rıfat Altan ise dumandan etkilenerek yaralandı.

Diyarbakır’da elektrikli soba faciası: Baba öldü, oğlu zehirlendi

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Rıfat Altan'ın tedavisi sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hasan Altan’ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Oğlu Rıfat ise dumandan etkilendiği için ilk müdahalesinin ardından Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hasan Altan’ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...