Tgrt Haber

Diyarbakır'da silahlı kavga! Önce öğrenciler sonra aileler birbirine girdi: 3'ü ağır 4 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ekim 2023 16:26 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 16:26
Diyarbakır,öğrenci,okul,kavga

Diyarbakır'da okulda kavga eden öğrencilerin aileleri dışarıda karşı karşıya geldi. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan olaylarda silahla vurulan 3 kişi ağır yaralandı, bir kişi de darbedildi.

Diyarbakır'da öğrenciler arasında yaşanan kavgaya aileler de dahil olunca ortalık adeta savaş alanına döndü. Silahların konuştuğu olayda 3'ü ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; olay saat 13.00 sıralarında merkez Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi 479’uncu sokakta meydana geldi. Öğrencilerin okuldaki kavgasından sonra mahalledeki oyun salonunda karşılaşan aileler arasında tartışma çıktı.

3 KİŞİ SİLAHLA VURULDU

Kısa sürede silahlı kavgaya dönüşen olayda 3 kişi silahla ağır yaralanırken, 1 kişi ise darbedildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, yaralılardan 3’ünü çevredeki özel hastaneye kaldırdı. Bir diğer yaralı ise Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, yaralıların yakınlarının olay yerinde sinir krizi geçirdiği anlar kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...