Tgrt Haber

Doğa manzaralı evde pencere yok! Kirası ise 1250 TL

26 Ekim 2021 14:47
Doğa manzaralı evde pencere yok! Kirası ise 1250 TL
İstanbul,kadıköy,kira,kira fiyatları

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 12 metrekarelik bodrum katı için istenen kira fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Doğa manzaralı olduğu belirtilen ilanın penceresi dahi yok banyo ve tuvalet ise ortak kullanılıyor.

İstanbul’da kira fiyatlarındaki artış birçok vatandaşı mağdur ediyor. Yaşanan barınma sorununa ev sahiplerinin fahiş fiyatlar istemesi de eklenince kiracılar ne yapacaklarını şaşırttı. İstanbul’un Kadıköy ilçesinde 5 katlı bir binanın bodrum katındaki penceresiz ama doğa manzaralı 12 metrekarelik daireye istenen 1250 liralık kira sosyal medyada tepkiye yol açtı. 

3 BİN 750 LİRA ÖDEMESİ GEREKİYOR

Emlakçının internette müşteri aradığı oldukça harap ve örümceklerle dolu odanın yanında bulunan farklı bir odayla banyo ve tuvaleti ortak kullanılıyor. Mutfağı olmayan odanın ufak bir de penceresi bulunuyor. Sahibinin 1 odalı daire için istediği kira bedeli ise aylık 1250 lira. Oda için ayrıca bin 250 lira depozito, 1250 lira da emlakçı komisyonu isteniyor. Bu odayı kiralamak isteyenlerin ilk etapta 3 bin 750 lira ödemesi gerekiyor.

Doğa manzaralı evde pencere yok! Kirası ise 1250 TL

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...