Tgrt Haber

Düğünde şok anlar! En mutlu günlerini kabusa çevirdiler

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ekim 2023 11:56 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 12:07
Düğün,Kavga,Bolu

Bolu'da bir düğün çıkışında iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Tekmelerin konuştuğu kavgaya olay yerine gelen polis ekipleri müdahale etti.

Ülkemizde sıklıkla yaşanmakta olan düğün kavgalarına bir yenisi eklendi. Bolu'da bir düğün çıkışında iki grup arasında çıkan kavgada tekmeler havada uçuştu.  

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, olay Yukarı Soku Mahallesi'nde yer alan bir düğün salonunda meydana geldi. Gelin ve damat başta olmak üzere herkesin sorunsuz şekilde eğlendiği esnada iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 

İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. 7-8 kişiden oluşan iki grup tekme tokat birbirine girdi. Düğün salonunun çıkışında meydana gelen kavgada olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Kavgayı polis ekipleri güçlükle kontrol altına alırken olaya ilişkin inceleme başlatıldı.  

O anlar bir vatandaşın kamerasına saniye saniye yansıdı. 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...