Tgrt Haber

Son dakika! Edirne'de aile katliamı: 4 kişi ölü bulundu

29 Mart 2022 11:48 - Güncelleme : 29 Mart 2022 13:16
Son dakika! Edirne'de aile katliamı: 4 kişi ölü bulundu

Son dakika haberi: Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde aynı aileden 4 kişinin silahla vurulmuş halde cansız bedenleri bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken Edirne Valiliği, olay yerinde bir adet tabanca ve av tüfeği bulunduğunu açıkladı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde aynı aileden 4 kişi silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Anne, baba, çocuk ve dedenin vurulduğu olaya ilişkin incelemelerin sürdüğü öğrenildi. 

KOMŞULARI CANSIZ BEDENLERİNİ BULDU

Uzunköprü'nün Elmalı Köyünde yaşayan bir aileden haber alamayan yakınları, iddiaya göre eve gittiğinde vahşetle karşılaştı. Anne, baba, çocuk ve dedenin silahla vurulmuş olduğunu gören komşular durumu jandarma ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

BİR ADET TABANCA VE AV TÜFEĞİ BULUNDU

Korkunç olayın ardından Edirne Valiliği, konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Valilikten Uzunköprü ilçesinde yaşanan üzücü olaya ilişkin yapılan açıklamada, “29.03.2022 tarihinde Uzunköprü ilçemize bağlı Elmalı köyümüzde bir hanede ateşli silahla vurularak 4 kişinin öldüğünün ihbar edilmesi üzerine olay yerine Jandarma ekipleri ivedilikle sevk edilmiştir. Yapılan ilk incelemede aynı aileden M.G, M.G, A.G, ve F.G isimli vatandaşlarımızın ateşli silahla vurularak hayatını kaybettiği tespit edilmiştir. Olay yerinde bir adet tabanca ve av tüfeği bulunmuş olup konuyla ilgili tahkikata devam edilmektedir” denildi.

Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...