Tgrt Haber

Eşi ve 2 çocuğunu depremde kaybeden baba, kızının kurtarıldığını görünce hüngür hüngür ağladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Şubat 2023 08:49 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 09:50
Kahramanmaraş,Deprem,Deprem anı,Son dakika,Deprem bölgesi

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremde arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş'ta yıkılan binada eşi ve iki çocuğunu kaybeden baba, enkazdan 51 saat sonra sağ çıkarılan kızını görünce hüngür hüngür ağladı.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremle hüzne boğuldu. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açan depremde binlerce insan hayatını kaybedetti. Tuzla buz olan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ederken Kahramanmaraş'tan gelen bir görüntü izleyenlerin yüreğini dağladı.

Kahramanmaraş'ta Hacı Bayram Veli Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı üzerindeki bulunan 7 katlı binanın enkazından şu ana kadar 12 kişiyi sağ kurtarırken, 2 cansız bedene ulaşıldı.

20 YAŞINDAKİ MELİS SAĞ ÇIKARILDI

Çalışmalar sırasında Çorum İl Emniyet Müdürlüğünden takviye olarak gelen polis ekipleri ses duydu. Ekiplerle birlikte sesin geldiği bölgede çalışma yoğunlaştırıldı. Yaklaşık 12 saat süren çalışmanın ardından 20 yaşındaki Melisa Andız, enkaz altından yaralı olarak çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

BABASI KIZINI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Eşi ve 2 çocuğunu aynı enkazda kaybeden baba, kızı Melisa'nın kurtarılma anını umut dolu gözlerle bekledi. Melisa'nın çıkarılmasıyla ambulansa binen baba gözyaşlarını tutamadı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

DEPREM BÖLGESİNDEN CANLI YAYIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hfjgj 8 Şubat 2023 10:08

Af istiyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...