Tgrt Haber

Eşarpla boğularak öldürülmüş halde bulundu! Her detayı korkunç

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Nisan 2024 16:09 - Güncelleme : 30 Nisan 2024 16:16

İstanbul Başakşehir’de evinde boğulmuş şekilde bulunan kadının, kocasının yeğeni tarafından eşarpla boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Altınları yüzünden kadını öldüren zanlı, her şeyi itiraf etti.

Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde meydana gelen olayda, 3 katlı binanın birinci katında oturan Emine Derviş’in komşuları çocuklarının yardım çağrısını duyunca hemen işyerinde olan kocasına haber verdi. Eve gelen kocası eşini yatak koydukları alanda sırtüstü yatar şekilde ve boğazında eşarpla buldu. Hemen durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerinde gelen ekiplerce yapılan incelemede, boğazında eşarp sarılı halde bulunan genç kadının boğularak öldürüldüğü belirlendi.

TIRNAK İZLERİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, apartman civarında güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde, olay günü Emine Derviş’in eşinin evden çıktıktan sonra bir kişinin eve geldiği ve bir süre sonra ayrıldığı belirlendi. Kısa bir süre maktulün eşinden eve gelen kişinin Derviş’in kocasının yeğeni olan Heysem H. olduğu anlaşıldı.
Çalışmalarda, şüphelinin çalıştığı işyeri bulundu. Kayıplara karıştığı öğrenilen şüphelinin olay günü iş yerine geç geldiği, yüzünde ve boyun bölgesinde tırnak izlerine benzer yara izleri olduğu öğrenildi.

Olay günü işyerinde panik halinde eşyalarını toplayan şüphelinin ayrılırken işyeri sahibine “Polis gelip beni sorarsa burada çalışmıyor dersiniz” dediğini de öğrendi. Bu izlerden yola çıkan Cinayet Büro Amirliği ekipleri- şüphelinin Kilis’e kaçtığını tespit etti. Yapılan çalışmaların ardından şüpheli Kilis’te yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan soruşturmanın ardından şüpheli Heysem H. Cinayeti itiraf etti. Genç kadının kolundaki bilezikleri ve cep telefonunu da aldığı belirlenen Heysem H. İşlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...