Tgrt Haber

Esenyurt yine savaş alanı! Alacak verecek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
26 Eylül 2023 23:49 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 23:57
esenyurt,kavga

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, aralarında husumet bulunan grup kafede birbirine girdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada 1 kişi boğazından bıçaklandı, 1 kişi silahla yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, aralarında husumet bulunan grup  kafede birbirine girdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada 1 kişi boğazından bıçaklandı, 1 kişi silahla yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İddiaya göre; alacak verecek meselesi yüzünden Seçkin B. ile Bayram K. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bayram K., Seçkin B.’yi boğazından bıçakladı.

Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kanlar içinde yere yığılan Seçkin B.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi. Polis ekipleri, olay yerinde yakaladıkları Bayram K.’yı gözaltına aldı. Ekiplerin olay yerinde incelemesi sürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...