Tgrt Haber

Esenyurt'ta 10 kişiyi bıçaklayan adam doktoru da darp etti! Babasını da bıçaklamış

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ocak 2024 14:17 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 15:58
Esenyurt

Esenyurt'ta sokak sokak gezerek 1'i çocuk 10 kişiyi bıçaklayan adamla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Esenyurt'ta önüne geleni bıçaklayarak dehşet saçan kişiyle ilgili detaylar hayrete düşürdü. Yakalanan şahıs sağlık kontrolünde de rahat durmayarak doktoru da darp etti. 1'i çocuk 10 kişiyi bıçaklayan şahıs anne babası kendisini istemediği için bunalımda olduğunu anlattı. Şahıs emniyetteki ifadesinde ise, "Annemle babam beni istemediği için psikolojik bunalımdayım" dedi.

Ekiplerin çalışmaları sonucu, Abdullah Ö. isimli şahsın geçtiğimiz cumartesi günü de Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde bir doktorun odasını kullanılamaz hale getirdiği, bu olayla ilgili olarak “Mala zarar vermek” suçundan gözaltına alındığı ve adli kontrol şartıyla serbest kaldığı ortaya çıktı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Uyuşturucu, hırsızlık ve kasten yaralamadan gibi suçlardan emniyette 14 kaydı bulunduğu öğrenilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Esenyurt'ta 10 kişiyi bıçaklayan adam doktoru da darp etti! Babasını da bıçaklamış

Şahsın polisteki ifadesinde ise "Annem ve babam beni istemediği için psikolojik bunalıma girdim. Bundan dolayı çevredeki insanları bıçakladım. Pişmanım" dediği öğrenildi. Şahsın, annesiyle babasının kendisinden şikayetçi olduğu bilgisine ulaşılırken bıçakladığı kişiler arasında 1'inin ağır yaralı olarak tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Öte yandan saldırıya uğrayan doktorun da şikayetçi olduğu bilgisine ulaşıldı. 

EV SAHİBİNE SİNİRLENİP BIÇAKLAMIŞ

Şahsın emniyetteki ifadesinde, “Eski oturduğumuz eve gittim. Eski ev sahibi kapıyı açmadı. Babamı annemi soracaktım, sinirlendim. Pişmanım” dediği bu olayın ardından da sinirlenerek bıçaklı saldırıları gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Öte yandan, Abdullah Ö. isimli şahsın bir yıldır sokaklarda kaldığı öğrenildi.  Uyuşturucu, hırsızlık ve kasten yaralamadan 14 suç kaydının bulunduğu da öğrenildi.

Esenyurt'ta 10 kişiyi bıçaklayan adam doktoru da darp etti! Babasını da bıçaklamış

EVLERİ DE TAŞLIYORMUŞ

Konu ile ilgili konuşan bina sakinlerinden Melih Egemen, “O şahıs daha önce burada oturuyordu. Daha önce de binada çok problem oldu. Burada çok sorun çıkardı. Bundan 2-3 ay önce yine bu eve saldırdı. İnsanlar şikayetçi oldu. Bu sabah da yine gelmiş. Elinde bıçakla camları taşlamaya başlamış. Buradan da Esenyurt meydana kadar 7-8 kişiyi bıçaklamış. Daha önce de şikayetçi olundu. Duyduğum kadarıyla annesini, ablasını da bıçaklamış” dedi.

Esenyurt'ta 10 kişiyi bıçaklayan adam doktoru da darp etti! Babasını da bıçaklamış

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...