Tgrt Haber

Eşini öldürdükten sonra ‘gururlu’ paylaşımı yapan cani koca için ağırlaştırılmış müebbet istendi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
29 Ocak 2023 11:30 - Güncelleme : 29 Ocak 2023 11:37
Eşini öldürdükten sonra ‘gururlu’ paylaşımı yapan cani koca için ağırlaştırılmış müebbet istendi
çanakkale,,kadın cinayeti

Çanakkale’de eşini av tüfeği ile öldürdükten sonra sosyal medya hesabından 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapan Gencay Korur hakkında iddianame tamamlandı. Cani koca için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Çanakkale’deki kadın cinayetinde istenen ceza belli oldu. Bayramiç ilçesinde oturan Ayşe Korur, geçimsizlik yaşadığı 2 çocuğunun babası olan 17 yıllık eşi Gencay Korur’u 1 yıl önce terk ederek Ezine ilçesindeki babaevine dönerek boşanma davası açtı. Düğünlerde çalgıcılık yapan Gencay Korur, geçen yıl 9 Ağustos’ta boşanma davaları süren eşi ile konuşmak için kayınpederinin evine gitti.

CİNAYET SONRASI SKANDAL PAYLAŞIM

Burada yanında getirdiği av tüfeği ile eşini öldürüp kaçan cani koca sosyal medya hesabından yaptığı ‘Ayşe Korur hakkın rahmetine kavuştu, ben namusumu temizledim, herkese duyurulur’ yazıp, ‘gülen yüz’ ifadesi ve ‘gururlu hissediyor’ paylaşımı yaptı.

Eşini öldürdükten sonra ‘gururlu’ paylaşımı yapan cani koca için ağırlaştırılmış müebbet istendi

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Eşi Ayşe Korur'un öldürmesinin ardından kaçan ve İzmir'in Dikili ilçesinde gözaltına alınarak tutuklanan Gencay Korur hakkında "eşi kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, Çanakkale 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

İddianamedeki ifadesinde, eşinin yanına barışmak için gittiğini öne süren Gencay Korur, karısı ile bazı sorunları bulunduğunu belirtti.

Kayınvalidesinin Ezine'deki evine hem aralarının açık hem de ailesinin kalabalık olması nedeniyle tüfekle gittiğini beyan eden Korur, "Tüfeği kayınvalidemin bahçesindeki hurda aracın içine bıraktım. Olay yeri olan kayınvalidemin evine gittiğimde, eşimi dışarıda tek başına otururken gördüm. Saklandığım için beni görmedi. Saklandığım yerde eşimin telefonunu dinlemeye başladım. Eşimin bir erkekle konuştuğundan şüphelendim. Tüfeği sakladığım yerden aldım ve eşim eve girdikten sonra pencereden içeri bakarak, bir el ateş ederek çekyattaki Ayşe'yi vurdum. Olay yerinden hızlıca uzaklaştım. Ardından İzmir'e gitmek için yola çıktım. Daha sonrasında ise polis ekipleri İzmir'e bağlı Dikili ilçesinde beni yakaladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...