Tgrt Haber

Eskişehir'de kazada yaralanan polis 14 gün sonra şehit oldu

28 Nisan 2019 02:32
Eskişehir'de kazada yaralanan polis 14 gün sonra şehit oldu
kaza,,şehit,,polis memuru,

Eskişehir'de, 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Halil Budak, 14 günlük yaşam savaşını kaybederek şehit oldu

Eskişehir´de, geçen 14 Nisan'da etkili olan dolu ve sağanak nedeniyle Ankara karayolu üzerinde trafik polisi aracı ve gelin arabasın da olduğu 8 araç zincirleme kaza yaptı. Kazada ağır yaralanan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Halil Budak, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´nde 14 günlük yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü önünde yarın resmi uğurlama töreni yapılacak olan şehit Halil Budak´ın cenazesinin memleketi Kütahya´nın Ağaçköy mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.
Eskişehir'de kazada yaralanan polis 14 gün sonra şehit oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...