Tgrt Haber

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York'ta görüntülendi... Ehliyetsiz katil zanlısının keyfi yerinde

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
14 Mart 2024 06:54 - Güncelleme : 14 Mart 2024 09:29
Timur Cihantimur, Eylem Tok, Kaza

Ehliyetsiz kullandığı lüks otomobille Oğuz Murat Aci'yi ezerek hayattan koparan Timur Cihantimur, kendisini yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'de görüntülendi. Keyfi yerinde gözüken katil zanlısı, kahkaha atarken objektiflere takıldı.

İstanbul'un Kemerburgaz  semtinde ehliyetsiz kullandığı otomobille 5 kişiye çarpan ve Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan 16 yaşındaki Timur Cihantimur ortaya çıktı.

Eylem Tok ve oğlu T.C. New York'ta görüntülendi. Ehliyetsiz katil zanlısının keyfi yerinde - 1. Resim

Katil zanlısı Cihantimur, kendisini kaza sonrası yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'nin New York kentinde objektiflere takıldı.

 

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York'ta görüntülendi... Ehliyetsiz katil zanlısının keyfi yerinde - 2. Resim

İkili, ABD’de yaşayan gazeteci Razi Canikligil tarafından görüntülendi. Canikligil sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafların altına, “ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, New York’talar. 57. sokak ve 6. Avenue köşesinde görülen kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti” yorumunu yaptı.

Eylem Tok ve oğlu T.C. New York'ta görüntülendi. Ehliyetsiz katil zanlısının keyfi yerinde - 3. Resim

NE OLMUŞTU?

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesine bağlı Kemerburgaz semtinde, yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, annesine ait Porsche marka lüks otomobille ATVleri arızalanan yol kenarındaki gruba çarpmıştı. Kazada Oğuz Murat Aci isimli vatandaş hayatını kaybetmiş, 1'i ağır 4 kişi de yaralanmıştı.

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York'ta görüntülendi... Ehliyetsiz katil zanlısının keyfi yerinde - 4. Resim

Haberi alır almaz olay yerine gelen yazar Eylem Tok, oğluyla birlikte soluğu havalimanında alarak önce Mısır'a ardından da ABD'ye kaçmıştı. 

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York'ta görüntülendi... Ehliyetsiz katil zanlısının keyfi yerinde - 4. Resim

TÜRKİYE İADELERİNİ TALEP ETTİ

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yurt dışına kaçan Timur Cihantimur (17) ile annesi Eylem Tok'un iadesine ilişkin, "İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...