Tgrt Haber

Fabrika kokusu mahalleliyi ayaklandırdı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Nisan 2024 00:07 - Güncelleme : 21 Nisan 2024 00:07
Fabrika kokusu mahalleliyi ayaklandırdı!

Zonguldak’ta fabrikadan yayılan kötü koku mahalleliyi sokağa döktü. Mahalle sakinleri duruma tepki göstererek eylem yaptı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir fabrikaya gelen atık malzemenin yaydığı yoğun ve rahatsız edici koku, mahalle sakinlerini sokağa döktü. Tepkili vatandaşlar, fabrika önünde toplanarak duruma itiraz etti.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve zabıta ekipleri sevk edildi. Fakat fabrika içerisine girmek isteyen vatandaşlara izin verilmedi. Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Günay, durumu yerinde inceledi. Günay yaptığı açıklamada, gün boyu gelen ihbarlar üzerine ekiplerin bölgeye gönderildiğini ve fabrikaya gelen malzemenin görevliler tarafından kontrol edilmeden indirildiğini tespit ettiklerini söyledi.

Fabrika kokusu mahalleliyi ayaklandırdı! - 1. Resim

"KOKU RAHATSIZ EDİYOR"

Günay, "Gün boyu aldığımız ihbarların ardından ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Fabrikaya gelen malzemenin görevliler tarafından teslim alınmadan indirildiğini tespit ettik. Savcılıktan arama iznimiz olmadığı için fabrikanın diğer bölümlerini görme şansımız olmadı. Yanmış bir demir yığını var. Acayip koku yayıyor, çok rahatsız edici” dedi.

Fabrika kokusu mahalleliyi ayaklandırdı! - 2. Resim

Savcılıktan arama izni alamadıkları için fabrikanın tamamını gezemediklerini belirten Günay, yanmış bir demir yığınından yayılan yoğun ve rahatsız edici kokunun kaynağının bu olduğunu düşündüklerini ifade etti.

Ekiplerin bölgedeki soruşturmaları sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...