Tgrt Haber

Falezlerde manzaranın tadını çıkaran genç kadın 3 metreden düştü 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 May 2024 23:40 - Güncelleme : 02 May 2024 23:52

Antalya'daki falezlerde manzarayı izlerken dengesini kaybeden bir genç kadın, üç metre yükseklikten kayalıklara düştü. Uzun süren kurtarma çalışmalarının ardından, genç kadının hayati bir tehlikesinin olmadığı belirtildi. 

Antalya’da falezlerde manzarayı seyrederken dengesini kaybeden bir genç kız, 3 metre yüksekten kayalıklara düştü. Uzun süren çalışmalar sonucu kurtarılan genç kızın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, akşam 19.00 civarında Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'ndeki falez bölgesinde gerçekleşen olayda, Kuğulu Park'ta falezlerin bulunduğu alanda arkadaşıyla oturmakta olan 18 yaşındaki Suzan N.T., aniden dengesini kaybederek yaklaşık 3 metre yükseklikten kayalık bir alana düştü.

Falezlerde manzaranın tadını çıkaran genç kadın 3 metreden düştü  - 1. Resim

Olayı gören arkadaşının hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine, olay yerine polis, deniz polisi, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirildi. 

ZORLU ŞARTLARDA KURTARMA OPERASYONU! 

Deniz polisinin zorlu arazi şartları nedeniyle Suzan N.T.'ye ulaşamaması üzerine, itfaiye ve AFAD ekipleri, halatlarla tehlikeli bölgeye indi. Genç kız, kayalıklardan güvenli bir alana taşındıktan sonra sağlık ekiplerine teslim edildi. 

Falezlerde manzaranın tadını çıkaran genç kadın 3 metreden düştü  - 2. Resim

Hayati tehlikesi olmadığı belirlenen Suzan N.T., ambulansla hastaneye sevk edilerek tedaviye alındı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...