Tgrt Haber

'Fatih Terim Fonu' davasında yeni gelişme: Mahkemeden Seçil Erzan kararı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 16:54 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 17:24
Fatih Terim,,,

Son dakika haberi... Yüksek kar getirili 'Fatih Terim Fonu' vaadiyle ünlü futbolcuların da arasında bulunduğu onlarca kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Yüksek karlı fon vaadiyle Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan'ın yargılandığı davayla ilgili yeni bir gelişme oldu.

Mahkeme; Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmetti.

SON DURUŞMA 15 OCAK'TA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Öte yandan 15 Ocak'taki duruşmada ara kararını açıklayan mahkeme, Erzan isimli sanığın bankada bulunan hesap hareketlerinin talep edilmesine, sanıklara ait adli emanette bulunan telefon ve sim kartların bilirkişiye verilerek rapor alınmasına, ayrıca varsa banka çalışanları ve yöneticileriyle ilgili yazışmalara ilişkin ek rapor alınmasına karar verdi.

'Fatih Terim Fonu' davasında yeni gelişme: Mahkemeden Seçil Erzan kararı - 1. Resim

MUSLERA, TURAN, BELÖZOĞLU, İNAN... ZORLA GETİRME EMRİ ÇIKARILABİLİR

Mahkeme, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın avukatlarına, müvekkillerini son kez hazır etmeleri için bir süre daha verilmesine karar verdi. Aksi halde zorla getirme emri çıkarılacağı belirtildi.

'Fatih Terim Fonu' davasında yeni gelişme: Mahkemeden Seçil Erzan kararı - 2. Resim

İMZALAR İNCELENECEK

Ayrıca, Ali Yörük, Atilla Yörük, Nazlı Can ve Hüseyin Eligül'ün tüm bankalardaki hesap hareketlerinin Bankalar Birliği'nden talep edilmesine, ayrıca Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki hesap hareketlerinin de bankadan istenmesine hükmedildi. Ali Yörük'ün imza örneklerinin temini için cezaevine yazı yazılmasına karar veren heyet, cevap geldiğinde dekonttaki imza ile sanığın imza örneklerinin karşılaştırılması için Adli Tıp Kurumu'na yazı yazılmasına karar verdi.

'Fatih Terim Fonu' davasında yeni gelişme: Mahkemeden Seçil Erzan kararı - 3. Resim

DAVA 8 MART'A ERTELENDİ

2020-2023 yılları arasında Erzan ile birlikte çalışan tüm banka personelinin kimlik bilgilerinin temin edilerek mahkemeye gönderilmesine karar veren mahkeme, banka yöneticilerinin ve banka çalışanlarının tanık olarak dinlenmesi yönündeki taleplerinin sonraki celselerde değerlendirilmesine hükmetti. Eksikliklerin giderilmesine hükmeden heyet duruşmayı 8 Mart tarihine erteledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...