Tgrt Haber

Antalya'da FETÖ'cü eski emniyet müdürü kıskıvrak yakalandı

28 Şubat 2023 16:44 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 16:50
Antalya'da FETÖ'cü eski emniyet müdürü kıskıvrak yakalandı
FETÖ,Antalya,Emniyet müdürü

Türkiye'de FETÖ'cülere yönelik yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. FETÖ üyesi olduğu için meslekten ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan eski ilçe emniyet müdürü Antalya'nın Alanya ilçesinde ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Antalya'da FETÖ üyesi olduğu için meslekten ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan eski ilçe emniyet müdürü için ekipler düğmeye bastı.

KALDIĞI ADRESE OPERASYON DÜZENLEDİ

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan eski ilçe emniyet müdürü E.İ'nin Fığla Mahallesi'nde bulunduğu adrese operasyon düzenledi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Operasyonda, Konya'da FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen ve firari olduğu belirlenen E.İ. yakalandı. Hakkında 11 yıl 8 ay hapis cezası bulunan FETÖ hükümlüsü, sevk edildiği adli makamlardaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...