Tgrt Haber

Filistin'e destek yürüyüşüne katılan vatandaşa yumruk atan saldırgan tutuklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
01 Ocak 2024 19:11 - Güncelleme : 01 Ocak 2024 19:27
Filistin,Gazze,Hamas,Savaş,Yumruk,İsrail,İstanbul

Galata Köprüsü'nde düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşünün ardından skandal bir olay yaşanmıştı. Destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir adlı vatandaşa yumruk atan saldırgan tutuklandı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına 'dur' demek ve teröre tepki göstermek için Milli İrade Platformu öncülüğündeki 308 sivil toplum toplum kuruluşu yılın ilk sabahında binlerce kişinin katılımıyla "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yürüyüşe, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birçok milletvekili ve ilçe belediye başkanı ile siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

'SİZ ARAP SEVİCİSİNİZ' DEDİ, YUMRUK ATTI

Ancak yürüyüş sonrası bir saldırı yaşandı. Destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir adlı vatandaş, "Siz Arap sevicisiniz" diyen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Yumruklu saldırıda İsmail Aydemir'in yüzü kanlar içinde kalırken, kavgayı gören diğer vatandaşlar ikiliyi ayırmaya çalıştı.

TUTUKLANDI

Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler, saldırganın ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü. Son gelen bilgilere göre; "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek" yürüyüşünden dönen kişiye saldıran zanlı tutuklandı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...