Tgrt Haber

Film sahnesi gibi tasarlanmış cinayet: Ev kiralayıp bahçeye gömmüşler

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 May 2024 13:59 - Güncelleme : 02 May 2024 14:17

Sakarya'da 20 gündür her yerde aranan yabancı uyruklu kişinin korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayetin detayları kan dondururken şüphelilerin öldürdükleri şahsı kiraladıkları evin ağaçlık alanına gömdüğü öğrenildi.

20 gündür kendisinden haber alınamayan Mohammed Azeez Mahdi Mahdi'nin film sahnesi gibi tasarlanan bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polis ekipleri, şüpheli şahısların ifadesine başvururken, korkunç cinayet aydınlatıldı. 

Bölgede çalışma yapan ekipler, kadavra köpeklerinin yardımıyla Mahdi'nin cesedini buldu. Olay yerine yapılan incelemenin ardından polis ekiplerince Mahdi ile bağlantılı 8 Türk vatandaşını gözaltına alındığı, yabancı uyruklu bir kişinin ise arandığı öğrenildi.Film sahnesi gibi tasarlanmış cinayet: Ev kiralayıp bahçeye gömmüşler - 1. Resim

MÜŞTERİ GİBİ TAKSİYE BİNİP KAFASINA SIKTILAR

Mohammed Azeez Mahdi Mahdi’nin yabancı uyrukluları ücret karşılığında taksi minvalinde taşımacılık yaptığı öğrenildi. Çalışmalarını genişleten polis ekipleri, Mohammed Azeez Mahdi Mahdi’nin ölümüne ilişkin detayları ortaya çıkardı. Mahdi’nin kumar mevzusundan kaynaklı alacak verecek meselesi bulunduğu ve alacaklıların öldürülen şahsın taksisine müşteri gibi binerek kafasına sıktıkları öğrenildi. Evli ve 3 çocuk babası Mahdi’yi öldüren şüpheliler, daha önceden kiraladıkları atölye tarzı işyerinin arkasındaki ağaçlık alana götürerek gömdüğü ve şahsın aracını satmaya çalışırken yakalandıkları ortaya çıktı.Film sahnesi gibi tasarlanmış cinayet: Ev kiralayıp bahçeye gömmüşler - 2. Resim

8 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Hususa ilişkin olarak gözaltına alınan şüphelilerden işyerinin sahibi H.B. (43), Y.Ö. (28), U.A. (40), E.K. (30), Ö.C. (43), K.B. (16), E.S. (21) ve S.T. (30) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bahse konu olan olaya ilişkin bir yabancı uyruklu şahsın ise aranma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...