Tgrt Haber

Galatasaraylı taraftar eğlenirken bir anda kafenin balkonu çöktü

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 May 2024 02:09 - Güncelleme : 27 May 2024 02:15

Konyaspor'u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları eğlenmek için çıktıkları balkonun çökmesiyle yaralandılar.

Kars'ta bir kafede Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi sonrası kutlamak için balkona çıkan üç kişi bir anda kendilerini yerde buldu.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray'ın 2023-2024 sezonu şampiyonu olmasının ardından Kars'ta kutlamalar yapıldı.

Galatasaraylı taraftar eğlenirken bir anda kafenin balkonu çöktü - 1. Resim
Maçın bitmesiyle büyük sevinç yaşayan taraftarlar, Atatürk Caddesi'ndeki bir kafenin balkonuna çıktı. Çok sayıda kişinin çıktığı balkonda çökme yaşandı. Galatasaraylı taraftarlardan Ferhat K, Serhat K, ve Fatih E. çökme sonucu yüksekten düşerek yaralandı.

Galatasaraylı taraftar eğlenirken bir anda kafenin balkonu çöktü - 2. Resim
İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi kentteki hastanelere kaldırıldı.

Galatasaraylı taraftar eğlenirken bir anda kafenin balkonu çöktü - 3. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...