Tgrt Haber

Gaziantep'te inşaat iskelesi çöktü: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Şubat 2024 14:01 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 14:32
Gaziantep,inşaat,kaza

Gaziantep'te inşaatın dış cephe çalışmaları sırasında ahşap iskele çöktü. Kazada bir işçi hayatını kaybetti, 2 işçi de yaralandı.

Gaziantep'te öğle saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Bir inşaatta iskelenin çökmesi sonucu 3 işçi metrelerce yükseklikten aşağı düştü.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; olay Şahinbey ilçesine bağlı Güneykent Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaatı devam eden bir rezidansta yapılan dış cephe çalışmaları sırasında ahşap iskele çöktü. İskelenin çökmesiyle 3 işçi yere düştü.

YARALI İŞÇİLER HASTANEYE KALDIRILDI

İnşaatta çalışan diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çöken iskeleden düşerek yaralanan işçiler, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gaziantep'te inşaat iskelesi çöktü: Ölü ve yaralılar var - 1. Resim

ACI HABER GELDİ

Durumu ağır olan ve Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 28 yaşındaki yabancı uyruklu Musab Muhammed, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer işçilerin tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te inşaat iskelesi çöktü: Ölü ve yaralılar var - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...