Tgrt Haber

Gaziantep’te PKK operasyonu: 15 gözaltı

13 Aralık 2016 15:29
Gaziantep’te PKK operasyonu: 15 gözaltı
gaziantep, pkk, tutuklama

Gaziantep’in İslahiye ve Araban ilçelerinde PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen 15 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Gaziantep İl Jandarma ve İslahiye Jandarma Komutalığı ekiplerince ortak yürütülen çalışmada, İslahiye Altın Üzüm Mahallesi’nde operasyon düzenlendi. Aralarında BDP İslahiye İlçe Eş Başkanı K.D. ile Altın Üzüm Belde Başkanı V.B.’nin de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusunun İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığında devam ettiği belirtildi.

ARABAN’DA 7 GÖZALTI

Araban Cumhuriyet Savcılığından yapılan açıklamada, Araban İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda, ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki düğünlerde terör örgütü PKK’yı övücü şarkılar söyleyen ve sosyal medyada paylaşım yapan 7 kişinin gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Araban İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldüğü belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...