Tgrt Haber

Güney sınırımızın sıfır noktasında seçim heyecanı

14 May 2023 12:38 - Güncelleme : 14 May 2023 14:03
sandık,şırnak,kuzey ırak

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde oy verme işlemi devam ediyor. Kuzey Irak’ın sıfır noktasında bulunan köylüler oy kullanmak için sandığa akın etti.

Türkiye’de yaşanan kritik seçimde vatandaşların yoğun katılımı gözlemlendi. Ülkenin dört bir yanından olduğu gibi Kuzey Irak'ın sıfır noktasında bulunan Şırnak’ın Beytüşşebap ve Uludere ilçesinde ki çevre köylerinde de seçim heyecanı devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde köylü halkı sandık başına giderek oyunu kullandı. Oy verme süreci hala devam ediyor. 

‘’ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH’’

Binlerce vatandaşın oylarını kullanmak için sandığa gittiğini belirten Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan, ‘’İlçe genelinde huzurlu ve güvenli bir seçimin oluştuğunu söyleyebilirim. Seçim heyecanı başladı. Sabah saatlerinde seçmenler sandık başına gidip oy kullandı. Ülkemize hayırlı olsun inşallah’’ dedi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...