Tgrt Haber

Güneydoğu gazisi trafik kazası kurbanı! Aracı demir yığınına döndü  

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
30 Temmuz 2023 06:44 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 07:08
Kaza,İzmir

İzmir’de bir kamyonet, rahatsızlanması üzerine aracını yolun ortasında durduran gazi Mustafa Bayram'ın otomobilini biçti. Bayram olay yerinde hayatını kaybederken 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

İzmir'in Bornova ilçesi korkunç bir kazanın adresi oldu. İhlas haber Ajansı'nın haberine göre saat 00.45 sıralarında İzmir Çevreyolu’nda gerçekleyen kazada gazi Mustafa Bayram hayatını kaybetti.  

DEMİR YIĞININA DÖNDÜ

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, 35 AD 0634 plakalı aracın sürücüsü Mustafa Bayram, Kemalpaşa istikametinden Bornova yönüne gitmekteyken direksiyon başında rahatsızlandı. Bayram’ın aracını yolun ortasında durdurması üzerine otomobilden inen Onur H., Fatih D. ve Ferhat E. aracı güvenlik şeridine çekmek isterken, bu esnada aynı yöne gitmekte olan Gazi K., idaresindeki 35 KF 6322 plakalı kamyonet, otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve demir yığınına dönen araç yol kenarında bulanan beton bariyerlere çarptı.

İzmir'de meydana gelen kazada gazi Mustafa Bayram hayatını kaybetti.

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri,  araç sürücüsü Mustafa Bayram’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilin yanında bulunan ve çarpmanın etkisiyle kazada hafif yaralanan Onur H. (35) ile durumu ağır olan Ferhat E. (40) çevredeki hastanelere kaldırıldı. Fatih D. ise kazayı yara almadan atlattı.

DİYARBAKIR'DA MAYINA BASMIŞ

Diğer yandan, savcı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Bayram’ın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Bayram’ın Diyarbakır Lice’de askerlik görevini yaptığı esnada mayına basması sonucu yaralanarak gazi olduğu öğrenildi. Kamyonet sürücüsü Gazi K. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...