Tgrt Haber

Güngören'de acı kaza... Park halindeki araca çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Kasım 2023 07:08 - Güncelleme : 12 Kasım 2023 07:15
kaza,,istanbul

İstanbul Güngören'de seyir halindeki bir otomobil, park halindeki başka bir otomobile arkadan çarptı. Kazada sürücü ölürken, 5 kişi yaralandı.

İstanbul Güngören'de gee saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki başka bir otomobile arkadan çarptı. Kazada 1 kişi ölürken, 5 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Gençosman Mahallesi Orgeneral Eşref Bitlis Caddesinde ilerleyen 34 ZU 0499 plakalı otomobil, park halindeki 34 LD 4075 plakalı araca arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILDI AMA...

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı haberde, park halindeki araca çarpmasının etkisiyle motor kısmında çıkan yangın söndürülen otomobilin sürücüsünün, sıkıştığı yerden kurtarıldığı belirtildi. Ancak ağır yaralanan sürücünün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi. Diğer yandan yaralanan ve bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırılan 5 kişinin tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi.

Polis kaza hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...