Tgrt Haber

Hastane çıkışında doktora silahlı saldırı

15 Haziran 2021 07:12
Hastane çıkışında doktora silahlı saldırı
kayseri,,sağlıkta şiddet,

Kayseri'de Devlet Hastanesi’nde görevli bir doktora iş çıkışı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda doktor bacağından yaralandı. Doktor ile saldırgana arasındaki boğuşma anları kameraya yansıdı.

Sağlıkçılara yönelik şiddetin sonu maalesef bir türlü gelmiyor. Kayseri’de bir şahıs doktora silahla saldırdı. Saldırgan ile doktor arasındaki boğuşma anları kameraya yansıdı.

Devlet Hastanesi'nde görevli doktor, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan doktor hastanede tedavi altına saldırgan ise gözaltına alındı.

Gözaltına alınan M.G.'nin çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi. Yaralı doktor ile çevredekilerin saldırganı etkisiz hale getirmeye çalışması kameraya böyle yansıdı.

BAKAN KOCA YARALI DOKTORLA GÖRÜŞTÜ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yaralı doktoru aradı. Doktor hakkında bilgi alan Bakan Koca “şiddetin karşısında asla aciz kalmayacağız” diyerek paylaşım yaptı.

Hastane çıkışında doktora silahlı saldırı

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...