Tgrt Haber

Hastane polisine mukavemette bulunmuşlardı! Anne ve oğlu gözaltına alındı: 'Beyaz Kod' detayı

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ekim 2023 17:42 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 17:44
Hastane polisine mukavemette bulunmuşlardı! Anne ve oğlu gözaltına alındı: 'Beyaz Kod' detayı
Hastane,,Polis

Ankara'da elinde bıçakla hastanede terör estiren saldırgan ile polise mukavemette bulunan annesi gözaltına alındı. Saldırganlara ilişkin 'Beyaz Kod' tutanağı ise gözden kaçmadı.

Hastanelerde yaşanan tatsız olaylara her geçen gün yenisi ekleniyor. Bu olayların bir benzeri de Ankara'da yaşandı. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde insanlara bıçak savuran kişi ile polise saldıran annesi gözaltına alındı.   

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre olay, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi acil servisinde yaşandı.

U.C.G isimli kişi, annesi S.Y. ile birlikte geldiği Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde, hastanede bulunan diğer insanlarla henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine bölgeye hastane polisi ve takviye polis ekipleri sevk edildi.  

POLİSİN ÜNİFORMASINI YIRTTI

Saldırgan U.C.G., güvenlik ve polis ekiplerinin kendisini sakinleştirmeye çalıştıkları bir anda belinden çıkardığı bıçağı çevresindekilere savurmaya başladı. U.C.G. uzun sürmeyen arbedenin ardından etkisiz hale getirilirken, o sırada annesi S.Y. saldırdığı bir polisin üniformasını yırttı.

S.Y. polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, U.C.G. hakkında adli işlem başlatıldı. Anne ve oğlu hakkında ayrıca 'Beyaz Kod' tutanağı düzenlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...