Tgrt Haber

HDP'li Garo Paylan'dan polise skandal tehdit: Parmağını salladı, 'hesap vereceksin' dedi!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2022 20:29 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 22:10
HDP,Garo Paylan,tehdit

İzinsiz protesto yürüyüşü düzenlemek isteyen HDP'lilere polis geçit vermedi. HDP'lilerin bulunduğu gruba geçiş izni verilmeyince HDP Milletvekili Garo Paylan, polislerin yanına giderek tehditler savurdu. Polislere parmak sallayan Paylan, "Hesap vereceksin, kork. Tir tir titriyorsun değil mi? Hesap vereceksin altı ay kaldı" dedi. 

Gösteri yürüyüşü yapmak için Kadıköy'de toplanan HDP'lilere polis engel oldu. Çevredeki güvenlik ortamını sağlayan polisler, HDP Kadıköy İlçe Başkanlığı'na bağlanan yolları kapattı. Duruma sinirlenen HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, polise tehditler savurdu. 

PARMAK SALLADI, TEHDİT ETTİ: HESAP VERECEKSİN! 

Polis ekiplerinin yanına giden HDP'li Garo Paylan, parmak sallayarak tehditler savurdu. 

Paylan, "Hesap vereceksin kork. Tir tir titriyorsun değil mi? Hesap vereceksin altı ay kaldı. Unutma görüntüdesin" diyerek memurları tehdit etti. 

GÖZALTINA ALINDILAR

Öte yandan, parti binası önünde toplanan gruba müdahale eden polis ekipleri, bazı göstericileri gözaltına aldı.

Gözaltına alınan kişiler, minibüslere bindirilerek emniyete götürüldü. 

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA: 87 ŞAHIS YAKALANMIŞTIR 

Konu ile ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, izinsiz gösteri girişiminde bulunan ve aralarında HDP'li partililerin de bulunduğu 87 kişi hakkında adli işlem başlatıldığını duyurdu. 

İşte o açıklama: 

Kadıköy ilçemizde 18.12.2022 Pazar günü HDP organizesinde gerçekleştirilmek istenilen izinsiz gösteri girişimlerine izin verilmemesi nedeniyle bugün Kadıköy ilçemizin farklı noktalarında izinsiz gösteri teşebbüsünde bulunan ve aralarında HDP İl Eş Başkanlarının da olduğu (87) şahıs yakalanmıştır. 

Yakalanan şahıslar hakkında adli işlem başlatılmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 19.12.2022 – Saat 22.00

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...