Tgrt Haber

Herkes şaşkına uğradı! Batman ve Amsterdam yolcuları karıştı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Kasım 2023 09:57 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 10:13
Herkes şaşkına uğradı! Batman ve Amsterdam yolcuları karıştı
batman,,uçak,ankara

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ilginç bir an yaşandı. Bazı yolcular ring aracının hatası sonucu Batman yerine Amsterdam uçağına bindi. Herkes bir anda şaşkına uğrayınca kabin ekibinin çabaları sonucu karışan yolcular birbirinden ayrıldı.

Ankara'dan Batman'a gidecek yolcuların ring aracı tarafından yanlışlıkla Amsterdam uçağı önünde indirilmesi karışıklığa neden oldu. Uçak içerisinde kabin ekibinin durumu fark ederek, 'Batman’a seyahat edecek yolcular lütfen acele bir şekilde kendilerini kabin ekibine bildirsinler' anonsu ile uyarıldı. Bu anonsları duyan yolcular şok oldu. Kabin ekibi Batman’a gidecek olan yolcuları birkaç kez anons ederek uçaktan indirdikten sonra uçak Amsterdam’a hareket etti.

KAYIT ALTINA ALINDI

Amsterdam’a seyahat eden bir yolcu, uçak içerisinde yaşanan sıra dışı anları kayıt altına aldı. Yolcu kayıt altına aldığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Şaşkınlığını gizleyemeyen yolcu, kayıt sırasında şunları söyledi:

“Şu an Ankara-Amsterdam uçuşundayız. Ring arabalarıyla uçağın önüne geldik. Bebek arabasını verecekken ağabeyin biri ‘Batman’a değil mi?’ diye sordu. Bizde, ağabey ne Batman’ı bu Amsterdam uçağı deyince, ne Amsterdam’ı ben Batman’a gidiyorum' diye yanıt verdi. Şu anda uçağın içinde Batman Amsterdam yolcuları tamamen karışmış durumda. Bütün Batman yolcularını tek tek çağırıyorlar. Bu da başımıza geldi” ifadelerini kullandı.

Yolcular o anları kayıt altına aldı.

Yaşanan olay Şahan Gökbakar’ın filmini akıllara getirdi. Recep İvedik 6 filminde 'Konya yerine Kenya'ya gittiği sahne Ankara’da gerçek oluyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...