Tgrt Haber

Hırsız kaçmasın diye uyguladığı taktik şaşırttı: Streçe sarıp ekiplere teslim etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Ekim 2023 09:41 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 10:15
Hırsız,Polis,Motosiklet,İstanbul

İstanbul'da bir genç, motosikletini çalmaya çalışan hırsızı kıskıvrak enseledi. Hırsızın kaçmasını engel olmak isteyen gencin uyguladığı taktik görenleri hayretler içerisinde bıraktı. Genç, ayaktan boynuna kadar streç filmle sardığı hırsızı ekiplere teslim etti.

İstanbul Kasımpaşa'da geçtiğimiz perşembe günü yaşanan olayda, küçük bir çocuk semtte 16 yaşındaki Caner Bal‘a ait motosikleti çaldı. Kameralardan hırsızı tespit eden genç, ne yaptıysa yakalayamadı.

İKİNCİ DE KISKIVRAK YAKALANDI

Aradan bir süre geçtikten sonra aynı hırsız Bal’a ait diğer yeni bir motosikleti tekrar gözüne kestirdi. tam motosikleti çalacağı esnada Caner Bal, hırsızı kıskıvrak yakaladı.

STREÇE SARIP, O ANLARI KAYDA ALDI

Hırsız kaçmaya çalışınca onu yakalayan genç, elindeki streç filmle onu ayaktan boynuna kadar sardı. Ardından da hırsıza streç kutusuyla birkaç kez vurdu. Genç tüm bu yaşanan akıl almaz olayı cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

HIRSIZ, ÇOCUK YURDUNA TESLİM EDİLDİ

Olayın ardından Caner Bal, motosikletini çalan hırsızı teslim etmek için polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızı gözaltına alarak emniyete götürdü

Emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan hırsız, savcılık talimatıyla kaldığı çocuk yurduna teslim edildi. Caner Bal’ın ilk çalınan motosikletin ise izine rastlanılamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...