Tgrt Haber

İBB Başkan adayı Murat Kurum oyunu kullandı: Bayramı erken kutlayacağız

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
31 Mart 2024 11:24 - Güncelleme : 31 Mart 2024 12:50

İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İmece İlkokulu'nda oyunu kullandı. Vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yapan Kurum, "Sandıklarımıza sahip çıkalım. Bugün inşallah bayramı erken yaşayacağız." diye konuştu.

Türkiye bugün yerel yöneticilerini seçmek için sandığa gidiyor. 61 milyondan fazla vatandaşın oy kullandığı seçimde gözler özellikle İstanbul'a çevrilmiş durumda. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylarından ilk oyunu kullanan isim Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum oldu.

İBB Başkan adayı Murat Kurum oyunu kullandı! - 1. Resim

İstanbul İmece Ortaokulu'na oy verme işlemi için gelen Murat Kurum'a, eşi ve oğlu eşlik etti. Kurum oyunu 1166 numaralı sandıkta kullandı.

İBB Başkan adayı Murat Kurum oyunu kullandı: Bayramı erken kutlayacağız - 2. Resim

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen Kurum, oy verme işleminin ardından basın açıklaması yaptı.

İşte Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar:

3 aydır projelerimizi, hayallerimizi İstanbullularla paylaştık. Onların evlerine, semtlerine, sokaklarına gittik. Beni çok güzel ağırladıkları için hepsine teşekkür ediyorum. Oyumuzun İstanbul'umuza hayırlı olmasını diliyorum.

İnşallah demokrasi şenliği yaşayacağız. İstanbul'da yaşayan her vatandaşımızın huzur ve güvende olması için ilk adımı attık. Oy kullanmanızı ve sandıklara sahip çıkmanızı istiyorum.

31 Mart gelecek yüzler gülecek diyordum, bugünde erken bayramı kutlayacağız.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...