Tgrt Haber

İBB zabıtasından kadına uçan tekme

14 Ağustos 2021 11:15
İBB zabıtasından kadına uçan tekme
İBB,Zabıta,Kavga,Taksim,Gezi Parkı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin Taksim Gezi Parkı’nda seyyar satıcılar ile bıçaklı kavgasından yeni görüntüler ortaya çıktı. İBB zabıtasının görüntülerde bir kadına uçak tekme atması tepkilere neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri Taksim Gezi Parkı’nda 17 gün önce meydana gelen olayda yeni görüntüler ortaya çıktı. Zabıta ekipleri, seyyar satıcıların tezgâhlarını kaldırmak isteyince tartışma çıktı, kısa sürede kavgaya dönüştü.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Tezgahlarını kaldırmak istemeyen satıcılar, zabıta ekiplerine mukavemet göstererek taş, sopa ve bıçak ile saldırdı. Olay bölgesine çok sayıda polis ekibi gönderilirken, kavgaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Taksim Meydanı'nda İBB zabıtasının bir kadına uçan tekme attığı anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

3 KİŞİ GÖZLATINA ALINDI

Seyyar satıcıların üzerinde 2 adet bıçak ele geçirildi ve olayın ardından 3 seyyar satıcı gözaltına alınmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...