Tgrt Haber

İki grubun kavgasında silahlar konuştu: 2'si ağır 6 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Kasım 2022 22:45 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 23:01
İki grubun kavgasında silahlar konuştu: 2'si ağır 6 yaralı
İzmir,,Silah

İzmir'de iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yerini silahlı kavgaya bıraktı. Kavgada, kurşunların hedefi olan 6 kişi yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin hayati tehlikesin devam ettiği aktarıldı.

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir kuaförde iddialara göre, iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek sokağa taştı. iki tarafın da yakınlarının dahil olmasıyla iki grup birbirine ateş açtı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde M.D., C.K., Ş.D., S.D., H.K. ve O.K.’nin yaralandığı tespit edildi.

2 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altında alındı. Tedavi altına alınan yaralılardan M.D. ve C.K.’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri yaralıların kaldırıldığı hastane önlerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

İki grubun kavgasında silahlar konuştu: 2'si ağır 6 yaralı

ÇOCUKLARIN KAVGASINA BÜYÜKLERDE DAHİL OLDU

Öte yandan tartışmanın kısa süre önce iki grubun çocuklarının kavga etmesinden çıktığı öne sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...